Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Ξεκίνα γαμημένο,δεν μπορώ να περιμένω..

 
Η γενική πλοκή θέλει την ιστορία να αρχίζει 298 χρόνια μετά την κατάκτηση της ηπείρου του Westeros από τον Aegon τον Κατακτητή, σε έναν κόσμο διαφορετικό από τον δικό μας. Όταν ο βαρύς χειμώνας έρχεται, μια σειρά από γεγονότα ανατρέπει την πολιτική κατάσταση και πυροδοτεί τον πόλεμο, αφού υπάρχουν 7 βασίλεια και ένας θρόνος, τον οποίο διεκδικούν 5 βασιλιάδες. Γι αυτό το κυνήγι της εξουσίας, οι προδοσίες, οι δολοπλοκίες, τα πάθη, οι έρωτες, η μαγεία και η εκδίκηση παρασύρουν τους ήρωες στο πιο θανατηφόρο παιχνίδι απ’ όλα: το Παιχνίδι του Στέμματος.



Στον τρίτο κύκλο της σειράς ο πόλεμος έχει αφήσει τα σημάδια του στα 7 Βασίλεια του Westeros. Καθώς η νεαρή πριγκίπισσα Daenerys Τargaryen κατακτά την Ανατολή, ο Βορράς μαστίζεται από τις επιδρομές των Αγρίων, ενώ ο Νότος υφίσταται τον τρομερό νεαρό βασιλιά Joffrey. Μια προδοσία θα αλλάξει την ροή του πολέμου και τις ζωές τον ηρώων για πάντα. Ο θάνατος απλώνει τα δίχτυα του και η δυστυχία δεσπόζει στην ήπειρο του Westeros. Ό,τι πεθαίνει όμως, δεν μένει για πάντα νεκρό…


Καλή μας συνέχεια λοιπόν..Δεν αντέχουμε άλλη αναμονή..Ακολουθεί ένα βίντεο για να θυμηθούμε τι γίνεται στις 2 πρώτες σεζόν..Ας απομακρύνουμε τα παιδιά που δεν το έχουν δει..ακολουθούν σκληρά spoilers..



Διαβάστε περισσότερα