Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Nicolas Jaar - With Just One Glance You


Διαβάστε περισσότερα

Οι προτάσεις μας για το σαββατοκύριακο...


Καλησπέρα  καλησπέρα…

Η προηγούμενη εβδομάδα δεν μας πήγε πολύ καλά.
Ίσως ήταν η πίεση της πρώτης εμφάνισης...
Ίσως η πίεση του αρχισυντάκτη…
Όλα όμως διορθώνονται…


Σάλκε - Γκλάνμπαχ1 (1,40)  Έχοντας να γευθεί την χαρά της νίκης τρεις αγωνιστικές η Σάλκε έχει χάσει πολλούς βαθμούς και πολύτιμο έδαφος.Χρειάζεται αυτή την νίκη με οποιοδήποτε κόστος.

Ρεάλ - Ατλέτικο : 1 (1,40)  Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Ρεάλ. Δεν είναι δεκτό κανένα άλλο  αποτέλεσμα πέρα από την νίκη στο τοπικό ντέρμπι. Σε αντίθετη περίπτωση θα τρέμει η καρέκλα του Ζοσε.

Μάντσεστερ Σίτι - Έβερτον : (1,45) Έχοντας πάρει ήδη κεφάλι στο πρωτάθλημα η Γιουναιτεντ η Σίτι αν θέλει να συνεχίσει στην διατήρηση των σκήπτρων δεν πρέπει να χάσει έδαφος.

Άρσεναλ - Σουόνσι : 1 (1,35) Έχοντας μια νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς η Άρσεναλ δεν βαδίζει σε γνώριμα μονοπάτια.Η νίκη αποτελεί μονόδρομος για την ομάδα του Αλσατού.

Λίβερπουλ - Σαουθαμπτον : 1 (1,35) Το τελευταίο όπλο που έχει μείνει σε αυτή την Λίβερπουλ δεν είναι άλλο από την έδρα της.Αν δεν το εκμεταλλευτεί και αυτό θα βρεθεί σε μπελάδες.

Άρης - Ατρόμητος: 1 (2,85) Μετά από μια ξεγυρισμένη σφαλιάρα που δέχθηκε ο Άρης από τον Πανθρακικό οφείλει να παρουσιαστεί έτοιμος. Αυτό δεν σημαίνει βεβαία ότι ο Ατρόμητος είναι εύκολος αντίπαλος αλλά λόγω έδρας και ανάγκης βαθμών κλείνουμε προς τον άσσο.

ΑΕΚ - Πας Γιάννινα: 1 (1,90)  Την φετινή ΑΕΚ δεν μπορεί να την πιάσεις πουθενά φέτος. Κάνουμε όμως μια προσπάθεια καθώς αν δεν κερδίσει και αυτό το παιχνίδι ο υποβιβασμός θα είναι επικίνδυνα κοντά.
Διαβάστε περισσότερα

Έχεις 2,5 λεπτά να σου δείξω κάτι..;

Νομίζω ότι αξίζει να δει κάποιος ένα video με το Τop250 του imdb που διαρκεί μόλις  2,5 λεπτά. Τι είναι 2,5 λεπτά; Σκεφτείτε το.

Διαβάστε περισσότερα